Nybyggnation

Våra experter bygger inte hus – våra experter tipsar om bra hus att köpa

När du väljer att låta oss ge dig hjälp med att hitta ditt nya hus ger vi dig ansvarsfullt expertstöd och bred service från start till mål. Tillsammans med någon av våra kunniga experter tar ni reda på vilka förutsättningar som finns för att förverkliga just din husdröm när det gäller tomt, hustyp och ekonomi. Våra hjälpare är auktoriserade inom sina områden och utbildade på de områden de arbetar med. Det innebär att vår personal har en grundutbildning med en kontinuerlig uppdatering gällande lagar, avtalsvillkor, etiska regler och byggregler.

Personlig lösning och hjälp

Om du önskar så kan vi erbjuda hjälp av en arkitekt som skräddarsyr en hus lösning. De arkitekter vi har till vårt förfogande har stor erfarenhet av att skapa unika villor och hjälper till med prioriteringarna och att tolka planbestämmelser och krav. Ni får även helt egen och personlig konsultation hos vår köksleverantör och lokala kakel- och klinkersbutik.
Vårt

Vi har byggledare och projektsamordnare som har ett starkt samarbete med de underentreprenörer som är utvalda att utföra byggnationen (färdigställandefasen) av ditt hus.

Våra goda kontakter i branschen

Nödvändiga kontakter och möten mellan vår personal och byggarbetsmiljösamordnaren sker under hela byggnationen. Inför vissa val kan även ni behöva träffa byggledare och underentreprenörer direkt på byggplatsen.

Vi arbetar bara med avsiktsförklarade underentreprenörer. Det är entreprenörer som vi har godkänt och som därmed ingår i vårt nätverk. De får kontinuerlig information, utbildning och uppdatering vad gäller våra produkter, inklusive förändringar i de regelverk som berör oss, exempelvis Boverkets regelverk och regler kring arbetsmiljö.

Våra experter och underentreprenörer förstår verkligen vikten av att förvalta och slutföra vår produkt – du vet som det makalösa småländska hantverket – på bästa sätt.

Känn dig som hemma med oss

Alla totalentreprenadkunder hos oss är dessutom varmt välkomna till någon av våra informationsdagar på vår huvudanläggning i Stockholm. Under några intensiva timmar får ni följa vår produktion och få en inblick i hur vår hustillverkning går till. Vi hälsar er välkomna till oss!